Andere-weg trouwvervoer

Veel gestelde vragen:

Hoe zijn de chauffeurs gekleed?

De regel is dat de chauffeur een net pak draagt. Er zijn enkele uitzonderingen: omdat het pak niet past bij het voertuig (bijvoorbeeld de VW Samba spijlbus) of als de klant vraagt om een andere dresscode.

Mogen we zelf bloemen op de trouwauto/bus regelen?

Ja dat mag, het heeft zelfs onze voorkeur, omdat de bloemen uit het bruidsboeket en de auto/bus op elkaar afgestemd kunnen worden. Wel moet u dan aan de bloemist doorgeven dat het een auto-bloemstuk met zuignap moet worden.
Voor de bussen: laat er twee lange linten aanmaken om deze als extra veiligheid vast te zetten.
Het is goed wanneer het bloemstuk aanwezig is op het eerste adres.
Nog leuker is het om het bloemstuk met de auto op te halen bij de bloemist.

Wat gebeurt er als de auto stuk is?

Wanneer er een technisch probleem met de auto of bus is en het is van te voren bekend, dan zullen we altijd met de klant in overleg treden om een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden.
Het complete bedrag terugstorten is mogelijk wanneer dat de voorkeur van de klant geniet.

Wanneer het technische probleem of ongeval op de dag zelf is zullen we onze uiterste best doen om het vervoer vervolgens op afspraak te laten verlopen. Het inhuren van een taxi of touringcar is mogelijk. Deze kosten zijn dan voor rekening van de verhuurder, maar alleen wanneer deze de eindbeslissing neemt.

Kunnen we de auto's ook bekijken?

Ja, zowel de auto's als bussen zijn te bekijken. Ze staan op verschillende locaties en we hebben geen showroom. Om een auto te bekijken willen we graag dat u een afspraak maakt. Om de juiste locatie te bezoeken zou daarom eerst een voertuig gekozen moeten worden om naar het goede adres te rijden.

Afspraken kunnen ook 's avonds en in het weekeinde gemaakt worden.

Concept: Toon van Ramshorst | Realisatie: Ron den Besten