Andere-weg trouwvervoer

Onze Service:

U kiest niet alleen voor een stijlvolle trouwauto of bus maar ook voor de service die daarmee gepaard gaat. De chauffeur zal u, correct gekleed, ruim op tijd begroeten. In de auto ligt altijd een grote paraplu die in geval van een Engels buitje prima van pas komt. De chauffeur is een gentleman die deuren voor u opent, die zo goed mogelijk uw vragen beantwoordt en gebruik maakt van de mobiele telefoon om contact te houden met de ceremoniemeester.
De trouwauto's bieden u veel ruimte voor de trouwjurk, bagage en ook voor medepassagiers zoals ouders, kinderen of bruidsmeisjes. Daarom zijn deze wagens ook uitermate geschikt als volgauto.
U zou voor het comfort ook kunnen kiezen uit een minibar en/of champagne die de feestvreugde alleen maar kan verhogen.

Onderweg service:

Wij kunnen u tijdens de rit een heerlijk drankje aanbieden uit onze minibar waar de meest bekende drankjes gekoeld in zitten. Waar u ook aan zou kunnen denken is dat u, op het moment dat u elkaar het ja-woord hebt gegeven, direct aan de champagne wilt. Geen enkel probleem. Die kunnen wij ook verzorgen en eventueel ook voor uw gasten. Zelfs een picknickmand met broodjes kunt u van tevoren reserveren. Zie daarvoor de tarieven.

Gasten service:

Ook kan er voor de meerijdende gasten in de bussen service op maat worden geleverd.
Hiervoor hebben we contact met een goed catering bedrijf.

Concept: Toon van Ramshorst | Realisatie: Ron den Besten